subota, 6. listopada 2012.

Once upon a time...



...živjela je u meni jedna vrijedna, radišna djevojčica, ne znam što joj se desilo. Šalim se, nikada nije ni postojala. Barem u marljivom obliku.







Prije svega, pozdrav :)

Vjerojatno sam zadnja osoba na planeti stvorena za uredno vođenje bloga, o tome dovoljno govori činjenica da sam ovaj isti izradila prošle godine, napisala 4 posta, i odustala. 


Možda je bilo do mog izbora tematike, kako se bavim fotografijom, htjela sam pisati o fotografiji, izlagati svoje radove, no kada sam bolje razmislila nemam ja o fotografiji što specijalno pisati što već nije napisano, te sam obrisala sve stare postove i stvorila 'Zbunjenu'.
Nemam kuda sa svojim silnim frustracijama, happy momentima, tugicama i inspiracijom nego ovdje. A i dobila sam nekoliko dobrih ideja.
Plus, najbolja prijateljica Sara je ovdje već domaća :)
Napravila mi je divnu 'reklamu' za moj fotografski blog u jednom od postova, žao mi je što ga nisam uspjela održati, no za ovaj ću se potruditi, vjerujem da će biti lakše.

Do čitanja, šaljem virtualne zagrljaje, jer su virtualni zagrljaji slatki.






Broj komentara: 6:

  1. dobrodošla! i vraćam virtualni hug!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jao prvi komentar pa od tebe, čijim se postovima valjam od smijeha već mjesecima, hvala ti! :)

      Izbriši
  2. I tebi virtualni hug. Ma hug-ovi su slatki u svim oblicima. :D
    I dobrodošla. Ponovno. :D :*

    OdgovoriIzbriši
  3. I ja sam počela pisati blog o jednoj stvari, na kraju nisam godinu dana pisala i vidi me sad, pišem ko luda :D Tak da bolje ti je ne ograničavati blog na ništa već piši kako ti dođe :)

    OdgovoriIzbriši