ponedjeljak, 4. veljače 2013.

Jedan lijeni.

Da vi samo znate kako ja postiđeno kuckam ovaj post. Kao i svaki prije njega kad ne pišem duže vrijeme.

Letargična sam za popizdit. Samo bi spavala, smucala se po sobi sa šalicom Lady Grey čaja s mlijekom i knjigom u ruci.

Čitam Šalkovića trenutno, roman ''Pala karta'' tamo iz 2003. još, i iznenađujuće je dobar. Čitam o svim tim putovanjima i iskustvima koje je prošao bez kinte u džepu, o prečudnim i zanimljivim ljudima koje je upoznao, i poželim strpati u ruksak najosnovnije stvari i odlutati na drugi kontinent. Skupiti iskustva, vidjeti gdje će me putevi odvesti. Možda budem striptizeta negdje u Coloradu. Hahah, jebeš to, nit znam plesat, nit' imam sise. Onda se još malo prizemljim kad vidim da imam ušteđenih 20 eura i da s time ne mogu ni do Karlovca.


Sjetila sam se upravo da sam poslala prije ne znam ni sama koliko mjeseci pismo budućoj sebi na http://www.futureme.org/  iskreno, ni ne sjećam se što sam si napisala više, a mislim da stiže tek za godinu dana. U prethodnim pismima sam psovala samu sebe i baš sam se onako, pošteno nasmijala čitajući ih. Ako niste znali za to, probajte, možda i vi nasmijete buduće sebe :D

p.s. sanjala sam našeg Dajdžu jučer, a ne znam ni kako izgleda čovjek.

Broj komentara: 14:

  1. Jao, nedavno sam se sjetila tog pisanja za buduću sebe. Daaavno nekad sam naišla na to, prije puno godina, ali se nisam usudila ništa napisati. Mislim da je vrijeme. :D Hvala na podsjetniku.

    Joj, ja sam imala Zeca na mjesecu u rukama, ali nešto me odbijalo. Sometimes I judge book by its cover :D.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Za Zeca na mjesecu sam čula da i nije ništa posebno. Ali pročitat ću ju već jedno, na plaži, znatiželje radi. :D

      Izbriši
  2. Odgovori
    1. hahahahah, čudan neki san skroz, sjedili smo u nekom retro kafiću/restoranu, onom američkom stilu iz pedesetih, pili kavu i ja sam ti pričala na koje načine se sir prerađuje. odjednom više nismo bili u restoranu nego kod moje pedagogice iz srednje škole, kopali po knjigama i tražili nešto, boga pitaj što.. dalje se baš i ne sjećam. :D

      Izbriši
  3. hehe isprobat cu ovo za buducu sebe, jer imam toliko planova za narednih 2-3 godine, da je to cudo jedno :D

    http://tinkerbelllinsp.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  4. Vidis, to bi se trebalo isprobati. :D
    Meni se jedinoj dajdza jos nije ukazao, ni na javi ni u snu. XD

    OdgovoriIzbriši
  5. Nisam do sad čula, ali mi se ideja, vrrrrlo sviđa...ali bi valjalo dobro razmisliti o tome-šta sebi poslati u budućnost :)
    Ja sam u još goroj fazi, po povratku sa posla čitav dan sedim ili pred kompom ili pred TV-om...a knjige oko mene leže netaknute...eeee, to je lenjost :kako skoro napisah- prokrastinacija, to sam ja !

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. eto, razumijemo se. :)
      ne znam, ja sam si napisala neke stvari koje me trenutno muče i da mi je bolje da sam ih davno zaboravila tada kad ću čitati to pismo. najčešće to tako i bude, pa se lijepo nasmijem čime sam se sve zamarala. :)

      Izbriši
  6. Meni je od Šalkovića bila najbolja Pravi se da ovo nisi vidio, ostale su mi bile više meh.
    Ah taj, proljetni bluez, predproljetni bolje reći, it got to us all

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pravi se da ovo nisi vidio je i meni najdraža njegova :D Nisam mu sve pročitala, ali volim putopise, a i sviđa mi se način na koji on prenosi sve te doživljaje, otkačen je. :)

      Izbriši
  7. I ja sam danas sanjarila kako plešem na karnevalu u Riu. I brzo sam odustala, iz istih razloga kao i ti, svih :D A Shaleta obožavam, njegovi postovi na fb mi uvijek tako poprave dan!
    Imaš simpa blog :) pozz, M.

    OdgovoriIzbriši
  8. Cim ti ostavim ovaj komentar pocinjem pismo sebi
    ^.^
    Cmoka

    OdgovoriIzbriši
  9. Ja sam sa 12 godina napisala "Vremeplov" koji otvaram svake godine za rođendan. Naravno, za svaki rođendan druga stranica i druga pitanja. :)

    OdgovoriIzbriši