petak, 29. ožujka 2013.

Kava uz crtić-najbolja kava



Ne volim ovaj novi Cartoon Network, hoću onaj iz devedesetih kad sam kao klinka ustajala ujutro i gledala sve one awesome stare crtiće. Iako se i danas tu i tamo i na ovom novom, komercijaliziranom CN-u može naći koji dobar. 

Evo npr, meni je Adventure Time genijalan :D Njega svako jutro uz kavu gledam (da, počela sam se dizati ujutro iako ne moram, malo popravljam bioritam i tako to.)






Ne znam eto, toliko mi je simpatičan taj Adventure Time, i ovi likovi su čudno preslatki, i baš se nasmijem k'o kreten nekad.

Mater mi se smije jer ima curetinu od 22 koja joj ujutro ne da da gleda turske serije jer ona hoće svoj crtić pogledati. I ja se sebi nasmijem, 'ta ću.









Krenem često razmišljati o sebi, i takvo sam dijete ponekad. Nije to ni loše, sve dok razumno postupaš oko bitnih stvari, a sitnice poput jutarnjih rituala, i izbezumljenosti i sjaja u očima kad posjetiš trgovinu s igračkama su ionako oni kratki trenuci istinske sreće :D

U BBI-u u Sarajevu sam vidjela Darth Maulov lightsaber, onaj dvofazni crveni! i malo mi je falilo da ga kupim. Sreća moja pa nisam imala para uz sebe jer to sranje plastično košta 90 maraka. Razum kao da mi malo odmori u trgovini igračkama.








Ali veselim se jer ću jednog dana imati dijete, možda djecu, ne znam, koje će imati mamu da gleda crtiće s njim/njom, i igra se s njenim/njegovim igračkama. Jedva čekam da tom djetetu kupim legiće. Mislim da mi neće biti kraja.

Šalim se, ne čekam jedva :D Nisam neka children osoba, volim klince strašno, ali me brzo izmore. Imam dvije nećakinje i jednog nećaka koje istinski obožavam, ali se umorim kad sam cijeli dan s njima, pa cijenim što su mi tek 22 i što neću tako skoro imati svoje. Nadam se. :D

4 komentara:

  1. Ti stvarno hoš da se ja naljutim na tebe... -.-

    OdgovoriIzbriši
  2. Ista sam. Si gledala The Marvelous Misadventures of Flapjack?
    http://www.youtube.com/watch?v=JOPwcBxrn2g

    OdgovoriIzbriši